ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΑΣ , ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ

Το φυσικό αποσμητικό σε μορφή κρέμας αποτελεί την τέλεια σύγχρονη και ταυτόχρονα φυσική λύση για την ενοχλητική μυρωδιά του ιδρώτα.

Ερευνες έχουν δείξει πως τα χημικά αποσμητικά περιέχουν καρκινογόνες ουσίες όπως sulfates (θειικές ενώσεις), phthalates (φθαλικές ενώσεις), πετροχημικά συστατικά, parabens, φορμαλδεΰδη κ.α. αποτελώντας μια πλέον ξεπερασμένη και βλαπτική για την υγεία λύση. Έχει αποδειχθεί ότι μακροχρόνια χρήση αποσμητικών έχει οδηγήσει πολλές γυναίκες στο να έρθουν αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού. Κρίνεται λοιπόν πλέον αναγκαία μια πιο φυσική κατεύθυνση.

Χρησιμοποιώντας τα φυσικά αποσμητικά της Myrtia αποφεύγεις τόσο τον ενοχλητική μυρωδιά του ιδρώτα όσο και τη περιττή χημεία στην ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης. Τα αποσμητικά σε μορφή κρέμας περιέχουν 100% φυσικά συστατικά, τα οποία δεν φράζουν τους πόρους αφήνοντας έτσι το δέρμα να αναπνέει.

Η χρήση τους είναι απλή και πρακτική καθώς μέρα με την μέρα γίνεται μια όμορφη ρουτίνα αυτοφροντίδας. Η εφαρμογή της αποσμητικής κρέμας γίνεται με το δάχτυλο ή το ειδικό ξύλινο stick τοπικά στη μασχάλη.

Το αποσμητικό λειτουργεί πολυδιάστατα, η μαγειρική σόδα που περιέχει αυξάνει το pH του δέρματος, εξουδετερώνοντας τον όξινο ιδρώτα και τα αιθέρια έλαια μυρίζουν μαγικά καλύπτοντας έτσι οποιαδήποτε μυρωδιά. Το αποσμητικό λειτουργεί όλη μέρα και δεν χρειάζεται συχνή ανανέωση. Επομένως, το ένα βαζάκι αποσμητικού Myrtia μπορεί να διαρκέσει 2-3 μήνες ανάλογα με τη χρήση, σε αντίθεση με τα χημικά αποσμητικά.

Λόγω της εξ ολοκλήρου φυσικής σύστασης του, το αποσμητικό αλλάζει υφή από τον χειμώνα στο καλοκαίρι. Αυτό δεν πρέπει να προκαλεί ανησυχία καθώς είναι λογικό τα βούτυρα που περιέχει να λιώνουν στο ζεστό καλοκαίρι της Ελλάδας και να παγώνουν στον κρύο χειμώνα. Για αυτόν τον λόγο τα αποσμητικά βρίσκονται σε plastic free και βιοδιασπώμενα βαζάκια και αλείφονται εύκολα σαν κρέμα.

Συμπερασματικά, τα φυτικά αποσμητικά σε μορφή κρέμας είναι η τέλεια λύση για την αποφυγή τόσο των βλαπτικών χημικών όσο και του πλαστικού. Για σένα που νοίαζεσαι για την ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιείς αλλά και για το περιβάλλον, είναι η στιγμή να δοκιμάσεις το αποσμητικό σε κρέμα.

Menu

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας

Sign in